VIACTIV - Sănătate pentru toate situațiile

Începeți o pregătire profesională, ați întemeiat o familie sau vă pensionați? Sau sunteți pe cale să vă schimbați locul de muncă?

Pentru fiecare situație, se aplică cu privire la asigurări de sănătate, anumite condiții pe care ar trebui să le știți.

Pe următoarele pagini am explicat ce este mai important. Considerăm ca a înțelege și a cunoaște este liniștitor.

Începând cu un loc de muncă remunerat, trebuie să vă asigurați. Aici aveți posibilitatea de a alege între asigurarea obligatorie și privată de sănătate.

Avantajele unei asigurări medicale voluntare:

Familia ta este asigurată medical la noi, fără nici o contribuție suplimentară:

Pentru a primi carnet de student aveți nevoie de o asigurare medicală obligatorie. Adeverința pentru asigurarea de sănătate o veți primi în cel mai scurt timp. Trebuie doar să stiți ce tip de asigurare intră în discuție pentru dumneavoastră:

Pentru persoanele în vârstă, există o asigurarea obligatorie deosebit reglementată: casa de asigurări de sănătate pentru pensionari. În jur de 9.35 milioane de pensionari aparţin acesteia, ceea ce înseamnă aproape 90% din toți pensionarii. Alți 570 000 de pensionari au asigurare voluntară sau privată de sănătate. Dar încă tot mai sunt 720 000 de pensionari care nu aparţin niciunei case de asigurări de sănătate obligatorie sau privată. Și cum e cu dumneavoastră?

Chiar dacă în prezent sunteți șomer și primiți ajutor de șomaj sau indemnizație de întreținere, sunteți asigurat la noi.